Training

Dezvoltare, analiza si optimizare personala

Ce reprezinta de fapt dezvoltarea personala?
Inseamna progres in toate aspectele vietii: in familie, in cercul de prieteni, cu colegii de serviciu s.a.m.d.
Cauti sa te dezvolti continuu, fiind receptiv la experiente de viata si oamenii din jur. Toti cei cu care intri in contact si toate lucrurile care te inconjoara te invata cate ceva, chiar daca nu este evident la momentul respectiv. Inveti ca este important sa fii mereu „open-minded„.
Rolul grupului este de cunoastere, crestere, analiza si optimizare personala. El este destinat tuturor persoanelor care vor sa se cunoasca mai bine sau care trec prin perioade dificile, cu multe intrebari si framantari.

Grupurile de dezvoltare se organizeaza in toate orasele tarii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Parinti mai pregatiti

Unul din factorii care influenteaza dezvoltarea copiilor, alaturi de mostenirea genetica si mediul in care traiesc, este „pregatirea parintilor”. Pornind de la acest adevar demonstrat stiintific,  SCOPUL programului „Parinti mai pregatiti” este de a ajuta parintii in intelegerea si invatarea unor cai de interventie atunci cand  se confrunta cu probleme pe care le ridica copilul/copiii si gasirea instrumentelor necesare pentru a putea face fata acestor probleme/provocari, transformand experienta de parinte intr-una placuta, frumoasa, si de ce nu, relaxanta.

Programul se organizeaza in toate orasele tarii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dezvoltarea personala a copilului prin arta si joc

Dezvoltarea copilului nu presupune doar cresterea lui fizica, ci si cresterea lui emotionala, spirituala, sociala, adaptativa. Chiar si crestearea fizica uneori nu este bine integrata. De aceea rolul acestui program este de a ajuta copilul, in procesul dezvoltarii armonioase, lucrand la cele patru dimensiuni ale EU-LUI: EU CORPORAL, EU PERSONAL, EU SOCIAL, EU ADAPTATIV. Se lucreaza progresiv, prin exercitii terapeutice, folosind instrumente variate si metode diverse(artterapie, meloterapie, dansterapie, etc).

SCOPUL programului este de a ajuta copiii sa se cunosca mai bine, sa se accepte asa cum sunt, sa colaboreze liber si armonios cu cei din jur, sa se adapteze mai usor la situatiile noi, toate acestea ducand la un nivel mai ridicat al inteligentei emotionale.

Programul se organizeaza in toate orasele tarii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Programul vizeaza in special copiii din gradinite si scoli, dar suntem deschisi la orice colaborare.

Comunicare eficienta

Una din cele mai mari bariere in comunicarea eficienta este presupunerea conform careia un mesaj trimis = un mesaj receptionat. Prea adesea presupunem ca anumite cuvinte si idei pe care le alegem pentru a comunica un mesaj sunt intelese in acelasi mod si de catre altii. De multe ori suntem confuzi de reactiile pe care le obtinem in urma eforturilor noastre de comunicare.
Acest seminar este menit sa ajute participantii sa inteleaga impactul propriului mod de a comunica si sa invete noi abilitati si concepte care sa-i ajute sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale si sa faca fata stresului zilnic.

Programul se organizeaza in toate orasele tarii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Managementul vanzarii

Scopul seminarului este de a prezenta principiile importante in relatia client-angajat. Daca multa vreme s-a considerat ca rolul principal in vanzarea produselor este al celui care cumpara acum ne confruntam cu un concept nou si incepem sa invatam ca rolul principal in vinderea unui produs (orice tip de produs ar fi) este al celui care vinde.

„Un client multumit te va recomanda cunoscutilor, un client nemultumit te va blama tuturor”

Programul se organizeaza in toate orasele tarii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.